free html5 templates

Kom met ons meespelen!

Het Sweelinckorkest is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Lijkt het jou leuk om mee te spelen? Geef je dan op voor de audities en kom meespelen bij de open repetities!

Audities 2023/2024

Aanvoerders gezocht!
Voor het najaarsproject van 2023 zoeken wij een nieuwe aanvoerder van de tweede violen én van de celli! De aanvoerdersaudities zullen plaatsvinden op 30 september. Aanmelden voor de aanvoerdersaudities kan via het formulier onderaan de pagina!

Audities voorjaar '24
Voor het najaarsprogramma zijn de audities helaas al voorbij, maar als je interesse hebt om mee te spelen met het voorjaarsproject, kun je je alvast aanmelden! In december wordt bekend voor welke instrumenten plek is en de eerstvolgende auditieronde zal in januari plaatsvinden. Voor de auditie word je gevraagd om een solostuk van ongeveer 5 minuten voor te bereiden. Hiernaast speel je een aantal auditiefragmenten afkomstig uit het komende voorjaarsprogramma. Het aanmeldformulier voor de audities vind je onderaan de pagina!


Contributie
Het Sweelinckorkest werkt met een halfjaarlijkse ledencontributie. Deze bedragen zijn inclusief het repetitieweekend.

Afgestudeerde leden: € 120,-
Studerende leden: € 100,-
Projectleden: € 75,-
Slapende leden: € 35,-

Wil jij auditie doen?

Lijkt het jou leuk om elke donderdagavond met Sweelinck mee te spelen? Vul dan hieronder je gegevens in! De aanmelddeadline is 9 september.