Orkest te huur

Wij zijn voor u beschikbaar!

Het is mogelijk om een ensemble van het Sweelinckorkest te huren. Wij kunnen uw gelegenheden van (online) live muziek muziek voorzien, waarbij we uw voorkeuren in acht zullen nemen!
Kijk hier voor een voorbeeld.

Bent u op zoek naar een ensemble voor alle soorten gelegenheden en wilt u tegelijkertijd het Sweelinckorkest steunen? Het UvA-Orkest J.Pzn Sweelinck is ook te huur voor begeleidingen van koren, opera’s, oratoria, samenwerkingen met pop- en jazzgezelschappen en meer.

In het verleden begeleidde het Sweelinckorkest al vele koren in composities zoals het Ein Deutsches Requiem van Brahms, de Große Messe van Mozart, het Requiem van Verdi, de Derde Mis van Bruckner en het Schicksalslied van Brahms en het Requiem van Mozart. Niet alleen zijn wij in te huren voor het begeleiden van koren, ook voor nog veel meer leuke en creatieve doeleinden kunt u ons benaderen. Zo werd de voorjaarscommercial 2016 van de Bijenkorf ingespeeld door Sweelinckers!


Het orkest kan in grote of deelbezetting (blazersensemble, strijkorkest etc.) worden ingezet. Voor meer informatie of boekingen kunt u contact opnemen met onze acquisiteur
Alise Anna Alksne: acquisiteur@sweelinckorkest.nl

Verder is het Sweelinckorkest in vele soorten kamermuziekensembles in te zetten op feesten en partijen! Mail voor informatie met: kamermuziek@sweelinckorkest.nl

Best AI Website Creator